L-a confundat cu un biscuit şi l-a pus la păstrare. Curând a început să se transforme. ŞOC! Era viu

 

O fetiţă din Florida se plimba pe plajă, când ceva care semăna cu un snack ce imită forma unul căluţ de mare i-a atras atenţia. Privind mai atent, a realizat că era vorba despre un căluţ de mare real care avea nevoie disperată de ajutor.

Fetiţa a pus căluţul de mare în găletuşa cu care se juca în nisip, a umplut-o cu apă şi a cerut ajutorul mamei ei.

Cele două i-au contactat pe biologii de la Clearwater Marine Aquarium, care au confirmat că este o femelă dintr-o specie care îşi poate schimba culoarea în funcţie de mediul în care trăieşte.

„Şansele ca ea să fi supravieţuit după ce, probabil, a fost scăpată pe uscat de un albatros sunt nule. Ar mai fi trăit încă maximum două minute. A fost o sincronizare perfectă”, a relatat unul dintre biologi pentru site-ul The Dodo.   

Micul căluţ de mare a rămas în grija acvariului şi şi-a revenit perfect. La o săptămână după ce a fost salvată a mâncat pentru prima oară, apoi şi-a schimbat din nou culoarea: din portocaliu, aşa cum arăta când a fost găsită, în galben strident.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?