Cum arată România normală a candidatului Iohannis - proiectul prezidențial

 

Klaus Iohannis își prezintă planurile pentru România. Documentul va putea fi urmărit aici

Pe 27 octombrie, la jumătatea campaniei electorale, președintele României, care luptă pentru un al doilea mandat la Cotroceni, va face o dezbatere publică a viziunii sale pentru ”România Normală”.

”După trei ani marcați de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eșuat în toate domeniile esențiale – economic, social, politic și instituțional – este timpul să aducem împreună normalitatea în România.
Dragi români,
Doar uniți vom depăși, în sfârșit, toate etapele de tranziție ale perioadei post-decembriste și vom începe dezvoltarea autentică a României.
Prin votul vostru, România normală poate deveni proiectul întregii noastre generații de a ne îndeplini cel mai frumos vis, acela ca România din inimile noastre să devină realitate! Știu care sunt pașii de urmat și voi aduce alături de mine toate partidele și pe toți oamenii onești pentru a construi România normală!


Viziunea pe care eu o propun românilor este aceea de a construi împreună România normală. Acest document strategic oferă răspunsuri la întrebări esenţiale, precum ce ne definește ca națiune, cu ce ne identificăm în lume și în Europa, care sunt obiectivele naționale prioritare și ce avem de făcut pentru a le atinge.
Vă invit să citiți Programul meu Prezidențial și să urmăriți, pe 27 octombrie, dezbaterea publică a viziunii mele pentru România Normală!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook, platforma care l-a ajutat electoral și în campania anterioară la prezidențiale.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
goidea gica
16 Oct 14:03
D_ul presedinte ne ofera ce n_ea oferit Lenin invatati .invatati inotul
Răspunde
0 0
Cetateanul
16 Oct 12:54
Intr-o tara normala, copiii sunt viitorul, nu investitorii care vin si pleaca .
Intr-o tara normala familia este piatra de temelie, nu ideologiile sau banii .
Ce aveti concret de oferit domnule presedinte ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?