Klaus Iohannis: Educaţia este nucleul societăţii româneşti

 

Preşedintele Klaus Iohannis participă astăzi la o întâlnire pe tema educaţiei în România.

Klaus Iohannis participă la evenimentul "The United Way Roundtable On Philanthropy". Şeful statului a felicitat organizaţia, despre care spune că are un rol major în comunităţile defavorizate din ţara noastră. 

"Activităţile contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii a mii de oameni", a spus Klaus Iohannis, care a menţionat că organizaţia face ca visele să devină realitate.  

"Nu uitaţi să întoarceţi o parte din beneficii către cei care se află în situaţii complicate. Sunteţi un exemplu demn de urmat", a mai spus Klaus Iohannis. Pe de altă parte, şeful statului a precizat că educaţia este nucleul societăţii.

"Pentru mine educaţia este nucleul societăţii romanesti şi pentru progres este nevoie de un sistem de valori solid, perfomanţă, talent, onestitate, dar şi de guvernanţi care să-şi dorească acest lucru", a declarat Klaus Iohannis.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?