Klaus Iohannis - Donald Trump. Clipul întâlnirii, realizat de Casa Albă

 

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, marţi, la Casa Albă de omologul său american, Donald Trump, cu ocazia vizitei de lucru pe care o efectuează în Statele Unite ale Americii.

Președinția SUA a difuzat un comunicat referitor la discuțiile purtate de președintele Donald Trump și omologul său român Klaus Iohannis cu ocazia întâlnirii avute marți la Casa Albă.

Potrivit comunicatului, SUA și România „vor continua să lucreze împreună pentru a face față provocărilor de securitate comune și pentru a-și consolida și mai mult parteneriatul economic și energetic.

Administraţia de la casa Albă a realizat clipul oficial al întâlnirii Klaus Iohannis - Donald Trump, iar Rareş Bogdan a comentat pe seama acestui filmuleţ.

"Casa Albă a realizat un videoclip cu întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Donald Trump - distribuit pe conturile oficiale The White House", a postat Rareş Bogdan.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mai bine eram urâtă/Si cu îndrăzneală multă...
22 Aug 05:22
Casa Albastră spune că va conclura cu România să continum să apărăm SUA,la nevoie,cumpărând arme,în domeniul enrgiei- /ce i-o deranja,că Exxon nu are exclusivitate în Marea Neagră/,iar colaborarea cu presedintele priveste cele 3 competente prevăzute la art 91 din constituție -încheie tratate ,acreditează si primeste acreditarea ambasadorilor.Presedinții au uitat că avem un premier de fier,care nu va ceda un centrimetru din subsolul patriei si nici un gest de incalcarea suveranității.Si asta pentru că se conduce de social democartie,care presupune interese străine in primul rând si o mică pauză ,în final interesul de a guverna in ritm de tobe ale partenerilor, egali și strategici.Si Dumnezeu ăsta ,ne-a dat noua ce e prin subsol,ca sa crească interesul SUA ca ochii la melc.Ce folos că sunt frumoasă/Mai bine eram urâtă...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?