Klaus Iohannis, absent la debutul discuțiilor despre Brexit, de la Bruxelles. Unde era președintele?

 

Președintele Klaus Iohannis a ratat începutul discuțiilor pe tema Brexit-ului de la Consiliul European de la Bruxelles. Administrația Prezidențială nu a oferit o explicație oficială.

Klaus Iohannis nu a luat parte la prezentarea făcută de premierul britanic Theresa May în debutul discuțiilor pe tema Brexit-ului, la Consiliul European de la Bruxelles. 

Absența șefului statului de la lucrările de miercuri seară poate fi observată într-o fotografie făcută în camera Consiliului, dar a fost remarcată și de corespondenta The Guardian la Bruxelles.

Iohannis, care a efectuat o vizită de stat în Italia, a ajuns ulterior la Bruxelles și a luat parte la restul dezbaterii, despre care le-a și vorbit ziariștilor români, joi.  

Cu câteva ore înaintea reuniunii de iercuri seară, Iohannis apărea în fotografii făcute la parcul arheologic din Pompei. 

Pe agenda oficială făcută publică de Cotroceni nu figura participarea la reuniunea dedicată Brexit a Consiliului European de miercuri seară.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?