Klaus Iohannis a pus tunurile pe sistemul educațional

 
Klaus Iohannis a pus tunurile pe sistemul educațional
Klaus Iohannis a pus tunurile pe sistemul educațional

Klaus Iohannis consideră că "sistemul educațional este anacronic și nu este adaptat vremurilor noastre și, mai grav, nu este adaptat viitorului".Klaus Iohannis susține că este necesară "o schimbare a învățământului românesc care să fie utilă românilor în general".

"Sistemul educațional este anacronic și nu este adaptat vremurilor noastre și, mai grav, nu este adaptat viitorului, că noi facem educație pentru viitor, nu pentru trecut.

Folosim trecutul ca să ne pregătim pentru viitor și, exact din acest motiv, am început un proiect pe care poate îl cunoașteți din auzite, „România Educată”, prin care vreau să definim întreg cadrul pentru o schimbare a învățământului românesc care să fie utilă românilor în general, mai ales tinerelor generații și care să pregătească tinerii pentru viitorul lor.

Și voi, și eu, constatăm de multe ori că și politicienii vorbesc în Parlament cu tot felul de ocazii ca să ne spună cum a fost pe vremea lor. Eh, e ok, dar nu mai este vremea aceea. Acum avem alte pretenții, altă societate, alt mediu global și vrem să pregătim pentru ce va fi, nu pentru ce a fost pe vremea noastră și proiectul continuă.

Despre acesta există și informații pe site-ul nostru și multe runde de dezbateri, de discuții, pentru cine este interesat, își găsește ușor intrare. Este o dezbatere pe care o vreau largă", a spus președintele Klaus Iohannis.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?