KIRA, fata lui Gică Hagi, PLEACĂ în AMERICA

Kira Hagi
Kira Hagi

Kira Hagi, fata lui Gică Hagi, vrea să intre în lumea teatrului şi a filmului. Primul pas îl constituie studiile, drept care s-a hotărât ca acest lucru să-l facă departe de România, tocmai în Statele Unite ale Americii.

Kira Hagi (17 ani) avea nevoie de cel puţin un scurtmetraj în care să aibă rolul principal pentru a se putea înscrie la o facultate de prestigiu din SUA. Filmările au început, după cum au dezvăluit apropiaţi ai familiei, fata "Regelui" fiind protagonista unei poveşti de dragoste în care interpretează rolul unei adolescente, iar iubitul este un actor în vârstă de 20 de ani. Kira Hagi va pleca peste Ocean în această toamnă, scrie www.ziarulring.ro.

Înclinaţiile Kirei spre lumea teatrului sunt bine cunoscute în cercurile artistice. În urmă cu doi ani, ea a jucat într-o piesă la Teatrul de Comedie, din Bucureşti. Şi chiar dacă a avut un rol mic, ea l-a interpretat bine, ceea ce i-a dat curaj să-şi urmeze pasiunea. Om de teatru, dar şi director al instituţiei, George Mihăiţă crede în talentul Kirei şi are doar cuvinte de laudă la adresa ei.

"A jucat la Teatrul de Comedie, în urmă cu doi ani, un rol micuţ. Dar să ştiţi că s-a descurcat foarte bine. Nu m-am ocupat eu direct de ea, însă am văzut piesa. Kira chiar are talent, nu bravează cu această pasiune. Dacă merge în America să studieze, îi doresc succes, dar eu atât vă pot spune din ce am văzut, poate juca teatru fără probleme", a declarat George Mihăiţă.

Hagi a recunoscut că fiica lui are aptitudini cu care s-a obişnuit şi o susţine în tot ce vrea să facă. Lumea teatrului şi a filmului o atrage ca un magnet.

"Dacă Ianis este îndrăgostit de minge, Kira îşi petrece mult timp printre cărţi. Citeşte foarte mult. Îi place lumea teatrului şi a filmului", spunea Hagi.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?