Kim Jong-un şi-a luat toaleta după el în Coreea de Sud. Motivul este uluitor

 
Kim Jong un
Kim Jong un

Kim Jong-un a devenit joi noapte primul conducător nord-coreean care a intrat în Coreea de Sud de la finalul Războiului din Coreea, încheiat în 1953.Kim Jong-Un a sosit la discuţii însoţit de nouă oficiali, printre care sora lui, care a făcut parte şi din delegaţia trimisă de Phenian la Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud.

Chiar dacă Kim Jong-Un a acceptat să stea la masa discuţiilor, liderul nord-coreean nu va intra în toaletele publice de la summitul din oraşul de graniţă Panmunjom, potrivit CBS News.

"Liderul de la Phenian are o toaletă personală pe care o foloseşte în toate deplasările", a declarat un dezertor nord-coreean, fost înalt oficial, pentru Washington Post.

Motivul este unul aparent neobişnuit. "Excrementele conţin informaţii despre starea de sănătate a lui Kim Jong-Un, care nu pot fi lăsate în mâna altora", a explicat Lee Yun-keol.

"Kim Jong-Un dispune de toalete personale nu doar în trenul cu care circulă prin ţară, ci şi în maşinile mici sau în vehiculele speciale pentru teren muntos sau zăpadă", a mai spus sursa citată.

Coreea de Nord a anunţat, într-un aparent gest de bunăvoinţă al lui Kim Jong-Un, că suspendă temporar testele nucleare şi de rachetă.

Discuţiile dintre cele două state se vor axa pe de-nuclearizarea peninsulei şi pe reluarea relaţiilor între cele două ţări aflate, de facto, în stare de război, dar şi pe paşii necesari pentru încheierea păcii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?