Justiţie pe şine: Un hoţ a fost bătut în Rapidul Galaţi - Bucureşti de şeful de tren şi un călător - VEZI VIDEO

 
Foto: ro.wikipedia.org
Foto: ro.wikipedia.org
O noapte furtunoasă într-un Rapid de Galaţi! Un hoţ fără bilet fură geanta unei stimabile doamne. Şeful de tren, plus un cetăţean cu spirit civic îl prind pe infractor şi readuc liniştea în comunitatea mică din tren. O jumătate de oră de ţipete, scandal, coafuri zburlite, doamne în vârstă imperturbabile, pumni şi da, justiţie, până la urmă! O mică Românie, în drum spre Bucureşti, la ceas de seară şi într-un tren.
Rapidul Galaţi-Bucureşti, 20 trecute fix şi un vagon "comun" aproape plin. Brusc, liniştea călătorilor este perturbată. Un intrus din afara micii comunităţi pătrunde în tren, fură o geantă, însă: "Când intenţiona să sară din tren a dat nas în nas cu şeful de tren care l-a placat ca un placaj de la rugby", a declarat Ciprian Muscălescu, comisar TF Gara de Nord Bucureşti.

"Era normal ca cineva să reacţioneze. Nu s-a întâmplat chiar aşa, dar până la urmă a intervenit un cetăţean", a spus Ciprian Muscălescu, comisar TF Gara de Nord Bucureşti.


Infractorul este imobilizat, doamna îşi aşează coafura şi ia atitudine. În colţ, o altă doamnă ronţăie liniştită şi alege să nu intervină. "Presupun că nu avea probleme cu auzul", afirmă Ciprian Muscălescu, comisar TF Gara de Nord Bucureşti.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?