Jurnalist arădean, lovit cu bâta de un muncitor. Ce a urmat

Un jurnalist al presei locale din Arad a fost agresat cu o bâtă, de către un muncitor recalcitrant pe șantierul de pe pasajul de la CET.Jurnalistul a parcat mașina la intrarea pe șantier și s-a îndreptat spre dirigintele de șantier pentru a se prezenta și a cere permisiunea să facă niște poze. Permisiune ce i-a și fost acordată de șeful de șantier.

După ce și-a terminat treaba, a fost anunțat că mașina, cu care jurnalistul a sosit, blochează un utilaj care trebuia să stropească cu apă nisipul de la intrarea de pe centură spre pasaj dinspre Micălaca, în drept cu CET-ul. Jurnalistul a mers în pas alergător pentru a lua mașina. Ei bine, când a ajuns la autoturism, un muncitor, care mișca tot timpul o bâtă în mână a început să înjure ca la ușa cortului, scrie presa locală

Jurnalistul a încercat să îi explice că va pleca și că îi pare rău, dar și că este din presă și a făcut o documentare. A urmat actul de violență prin care, în mod inexplicabil, muncitorul a rupt vesta și ecusonul cu o smucitură violentă și a început să dea cu bâta, cu mâna liberă și picioarele în jurnalist. Acesta, pentru a se feri de loviturile dirijate spre cap, s-a apropiat foarte mult de muncitor. A fost lovit în obraz și în mâna stângă, în încercarea de a se apăra.

Mai apoi, a urmat apelul la numărul unic de urgență 112 și într-un timp foarte scurt a sosit și echipajul de jandarmi. După sosirea janadarmilor, muncitorul a aruncat, firește, bâta din mână și a declarat că îi pare rău de cele întâmplate. A dat vina pe faptul că este cu nervii la pământ și că este foarte stresat.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?