Judecătoria Caracal, Raiul pe Pământ pentru infractori. Dosare de viol, clasate pe bandă rulantă

 

Controlul de la Parchetul Judecătoriei Caracal a scos la iveală faptul că procurorii au infirmat (anulat - n.r) "din oficiu, ca nelegale și netemeinice, a cinci soluții de netrimitere în judecată în cauze având ca obiect infracțiuni de viol și lipsire de libertate în mod ilegal".

Controlul de la Parchetul Judecătoriei Caracal a scos la suprafaţă deficienţe considerabile. Controlul a fost cerut în luna iulie de procurorul şef al României iar acum Ministerul prezintă rezultatul.

Astfel, procurorii au infirmat (anulat - n.r) "din oficiu, ca nelegale și netemeinice, a cinci soluții de netrimitere în judecată în cauze având ca obiect infracțiuni de viol și lipsire de libertate în mod ilegal".

Totodată procurorii PÎCCJ au dispus sesizarea Inspecției Judiciare pentru a aprecia cu privire la efectuarea de verificări privind abaterile disciplinare ce rezultă din actul de control și verificarea activității manageriale a primului procuror.

PÎCCJ a mai cerut Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova de a dispune măsurile necesare în vederea remedierii deficiențelor constatate și îmbunătățirii activității Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

O solicitare a fost transmisă şi conducerii Inspectoratului General al Poliției Române de a întreprinde demersurile necesare în vederea soluționării cu celeritate a cauzelor aflate în instrumentarea organelor de cercetare penală.

PÎCCJ menţionează că reevaluarea activității Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție va avea loc peste şase luni.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Le platiti SALARII degeaba !!!
25 Sep 17:29
Aduceti militieni si procurori din afganistan, costa de zece oti mai putin si sigur fac mai mult. Actualii salariati, prin incompetenta, lenea, coruptia, indiferenta, ingalarea pe care o degaja oricarei persoane cu care au de a face, produc mult mai multe victime decit infractorii insisi. Impreuna sint un cancer al tarii ...
Răspunde
0 0
Grety
25 Sep 16:41
@Justice is raped, cine a mutilat Justitia? Nu poporul ci PSD+ALDE. Pentru ca ii sustii esti la fel de criminal ca toti interlopii PSD-isti (in majoritate olteni). Nu mai arunca pisica moarta in ograda altora, oamenii au protestat impotriva acestor golani care au distrus Justitia (pentru a scapa de puscarie). Sper sa scapam de toate aceste mizerii politice si de idiotii care ii ridica in slavi si ii voteaza.
Răspunde
0 0
justice is raped !
25 Sep 16:07
Unde sunt # rezistii acum ?????? "Marii aparatori" ai justitiei ... De ce nu iesiti si acum in strada, nu va trimit aia din UE bani pentru asa ceva ? Sunteti niste slugi, tradatori de tara, sunteti la fel de nemernici ca si clasa politica, militia si guparile interlope!!!
Sa traiti !....cum ati votat si veti vota in continuare!!!!!
Răspunde
0 0
justice is raped !
25 Sep 16:06
Unde sunt # rezistii acum ?????? "Marii aparatori" ai justitiei ... De ce nu iesiti si acum in strada, nu va trimit aia din UE bani pentru asa ceva ? Sunteti niste slugi, tradatori de tara, sunteti la fel de nemernici ca si clasa politica, militia si guparile interlope!!!
Sa traiti !....cum ati votat si veti vota in continuare!!!!!
Răspunde
0 0
justice is raped !
25 Sep 16:03
Unde sunt rezistii acum ?????? "Marii aparatori" ai justitiei ? De ce nu iesiti si acum in strada, nu va trimit aia din UE bani pentru asa ceva ? Sunteti niste slugi, tradatori de tara, sunteti la fel de nemernici ca si clasa politica, militia si guparile interlope!!!
Sa traiti...cum ati si veti cota in continuare!!!!!
Răspunde
0 0
Borfasii
25 Sep 13:45
Peste se IMPUTE de la cap. Cu parlamentari infractori, puscariasi, corupti, incompetenti, ... care au creat o legislatie strict in favoarea infractiunilor si infractorilor, ce sa astepti de la ''oamenii legii'' PLATITI gras degeaba ! Sau raliat cu dincaii de la care primesc spagi si ''fetitze'' (probabil minore) sa le ''danseze'' la petreceri si nu vor sa auda de PEDOFILIE, VIOLURI, LIPSIRE DE LIBERTATE probabil urmate de CRIME ... ei considera ca orice copil (altul decit ai lor) care e violat la posta sau abuzat de ''pretenarii'' lor trebuie sa se considere bucuros ca i sa facut un bine, o mare favoare ! Descreieratii au gasit intelegere de la niste otoritati abrutizate, puturoase, incompetente si cu minte putina !!!
Răspunde
0 0
Gică
25 Sep 13:38
...Vine dă mita si pleacă nevinovat acasă.
Răspunde
0 0
mihai
25 Sep 13:35
Oltenia este o cloaca penală in care se scaldă multa lume. Dna nu a făcut decât să arate ca lucrurile s-ar putea schimba.
Răspunde
0 0
Ionut
25 Sep 12:42
E justiția pe care o apărați voi mai nemernicilor. Justiția pe care unii o apara in strada. Mă mir că aveți tupeul să scrieți despre asta...
Răspunde
0 0
plugariu
25 Sep 12:23
Pe porcii astia corupti, care lucreaza in stil pur mafiot, chiar nu-i judeca nimeni ???
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?