Jocurile care NE-AU SCOS PERI ALBI! Acestea sunt cele mai enervante. Tu le reziști?

 

Cele mai grele jocuri pentru dispozitivele voastre mobile, în ciuda dificultății lor, au devenit foarte populare, iar Playtech vă prezintă o listă cu șase jocuri care vă vor test abilitățile.

Cele mai grele jocuri pentru dispozitive mobile au reușit să-și adune un număr foarte mare de fani tocmai datorită dificultății acestora. Fie că este vorba despre jocuri precum Rage Quit sau Super Hexagon, aplicațiile de acest fel s-au bucurat întotdeauna de succes. Flappy Bird este probabil cel mai nou exemplu în acest sens, dovada că se pot realiza foarte multe cu resurse puține. Jocul nu avea o grafică specială, însă datorită gameplay-ului a urcat rapid în topurile Play StoreApp Store și ale tuturor celorlalte magazine online.

Am inclus în lista noastră 6 dintre cele mai dificile jocuri pe care le puteți găsi la momentul actual. Cu excepția unui singur, toate sunt disponibile atât pe Play Store, cât și pe App Store. Să vedem, deci care sunt cele mai grele jocuri pentru dispozitive mobile pe care le puteți descărca acum.

Iată CELE MAI ENERVANTE jocuri pe iOS și Android

 

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?