JO de iarnă. Kim Jong-Un a luat o decizie revoltătoare privind delegaţia Coreei de Nord

Kim Jong un
Kim Jong un

Decizie controversată la Jocurile Olimpice de iarnă: Kim Jong-Un nu va acoperi costurile prezenţei delegaţiei sale la Pyeongchang. Cine va achita „nota” nord-coreenilor?Coreea de Sud a aprobat un buget de 2,6 milioane de dolari pentru acoperirea costurilor prezenţei delegaţiei nord-coreene la Jocurile Olimpice de Iarnă.

Oficialii guvernamentali s-au reunit miercuri pentru a aproba bugetul pentru plata găzduirii delegaţiei nord-coreene, formată din 200 de majorete, o orchestră de 137 muzicieni şi 22 de sportivi, scrie Gândul.

Coreea de Sud va acoperi costurile de hrană pentru 424 nord-coreeni, biletele de intrare la olimpiadă, transportul şi acomodarea, în condiţiile în care cei mai mulţi oficiali de la Phenian au locuit în hoteluri de cinci stele din Seul.

Este o situaţie delicată pentru Coreea de Sud, care „va continua să se consulte cu comunitatea internaţională, ţinând cont de sancţiunile aplicate Coreei de Nord”, a declarat Ministrul Unificării.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?