JO 2016: Nataţie. Ryan Lochte și-a schimbat declaraţia despre jaful a cărui victimă ar fi fost

 

Sportivul american Ryan Lochte pare să se fi răzgândit în ceea ce priveşte declaraţiile cu privire la  jaful a cărui victimă ar fi fost, alături de trei coechipieri, la Jocurile de la Rio, în timp ce o înregistrare video l-ar pune în dificultate.

Afacerea Ryan Lochte a căpătat joi o nouă turnură la Rio, după ultimele dezvăluiri despre seara în care el și trei colegi ai săi ar fi fost victima unui jaf armat.

În timp ce joi, Gunnar Bentz și Jack Conger au fost dați afară din avion și li s-a interzis să părăsească teritoriul Braziliei, pentru a depune mărturie în cursul serii, Lochte ar fi schimbat versiunea sa asupra faptelor.


După ce a afirmat inițial că o armă de foc a fost lipită de fruntea sa, înotătorul a spus apoi că pistolul era doar îndreptat înspre el. Mai tulburător, Lochte a revenit asupra locului în care a avut jaful: după ce indicase că taxiul în care se aflau a fost oprit pe drum de infractori, care i-au jefuit, el a precizat apoi că jaful s-a produs lângă toaletele unei benzinării.

Joi, autoritățile braziliene au dezvăluit că dețin o înregistrare a camerelor de supraveghere ale benzinăriei, care-i arată pe cei patru înotători în plină altercație cu un agent de securitate.
În plus, Lochte și ceilalți trei sportivi erau în stare avansată de ebrietate.

Justiția braziliană a autorizat deja efectuarea unor percheziții în apartamentele celor patru înotători, interzicându-le totodată să părăsească teritoriul. Lochte se află deja în SUA.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?