Jennifer Lopez, petrecere specială pentru aniversarea de 8 ani a gemenilor săi - FOTO

 

Ieri s-au împlinit exact 8 ani din momentul în care Jennifer Lopez a devenit mamă la puterea a doua, odată cu venirea pe lume a gemenilor Max și Emme. Deși are un program încărcat cu spectacole, vedeta a găsit timp să ajungă acasă și să petreacă în compania copiilor săi.

Vedeta de 46 de ani a ținut să marcheze această ocazie și printr-un mesaj plin de emoție, pe care l-a distribuit în rețeaua Instagram.

„La mulți ani luminilor din viața mea. Din acel moment în care v-ați născut mi-ați adus doar bucurie și satisfacție. Sunt atât de mândră de voi și faptul că am crescut niște oameni atât de grijulii și iubitori”, a mărturisit vedeta, în mesajul său virtual.


Jennifer a ținut să împărtășească și o dovadă foto a sărbătorii organizate în cinstea celei de-a opta aniversări a gemenilor. Cântăreața le-a pregătit copiilor un tort personalizat și a ținut să sufle în lumânări alături de ei, scrie ea.md.

Jennifer Lopez își împarte responsabilităție parentale cu tatăl biologic al gemenilor – Marc Anthony, de care s-a despărțit în 2011.

Cântăreața a recunoscut în numeroase rânduri că oricât de ocupată ar fi cu programul artistic, timpul de calitate, petrecut în compania copiilor săi, este întotdeauna o prioritate.

Nașul de botez al gemenilor Maximilian și Emme este nimeni altul decât Benny Medina – producătorul artistei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?