Jennifer Lopez, înșelată de noul logodnic

 

Logodna dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez a fost recent anunțată de presa din întreaga lume, eveniment care părea a fi nunta anului 2019. Din păcate, A-Rod ar fi călcat strâmb cu fosta lui soție, Jessica Sekely. Declarația îi aparține fostului coleg Jose Canseco de la echipa New York Yankees. Anunțul a fost făcut nu oricum ci pe pagina sa de Twitter, ci în timp ce J.Lo se afla la televizor la World of Dance de la postul NBC. 

"Puțini știu că Alex o înșală pe Jennifer cu fosta soție, Jessica. Săraca fată nici nu are nicio idee cine este el. Alex Rodriguez nu se oprește din a o înșela. Am fost de față când a sunat-o! Sunt dispus să fac testul poligraf pentru a vă demonstra că ceea ce vă spun despre Alex este adevărat.", sunt o parte din comentariile lui Jose Canseco pe Twitter. 

Alex a cerut-o de soție pe Jennifer, sâmbăta trecută, în Bahamas cu un inel de 800.000 de dolari.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?