Japonezii, în alertă. Taifunul Faxai lovește luni dimineaţă Tokyo

 

Taifunul Faxai se îndreaptă amenințător spre arhipeleagul japonez. Capitala Tokyo ar putea fi expusă unor recorduri de precipitații și unor vijelii fără precedent.

Mai mult de 200.000 de japonezi au fost îndemaţi să îşi părăsească locuinţele, pentru că o furtună puternică va lovi capitala ţării, Tokyo.

Faxai va lovi luni dimineaţă oraşul şi zonele din apropiere, unde locuiesc mai mult de 40 de milioane de oameni. Se aşteaptă ca viteza vânturilor şi cantităţile de precipitaţii să atingă niveluri record.

Începând de duminică ora 21.00, Faxai a fost reclasificat ca un tifon „foarte puternic”, potrivit agenției naționale meteo, acesta se afla la aproximativ 70 km sud-sud-vest de insula Oshima, situată în Pacific și la aproximativ 100 km de centrul Tokyo. Viteza de apropiere de Tokyo este de 20 km / h, potrivit Japan Times.

IMAGINI LIVE

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?