UN AN DE LA PROTESTE. Jandarmul agresor din Piaţa Universităţii, deferit Justiţiei

Un an de la izbucnirea protestelor din Piața Universității
Un an de la izbucnirea protestelor din Piața Universității
Un an de la izbucnirea protestelor din Piața Universității Jandarmul agresor deferit Justiţiei Un an de la izbucnirea protestelor din Piața Universității Un an de la izbucnirea protestelor din Piața Universității

Jandarmii care l-au agresat pe Ionuţ Şandru în timpul protestelor de acum un an din Piaţa Universităţii au fost identificaţi. Ministerul de Interne spune că îi va deferi Justiţiei. Tânărul a fost operat de mai multe ori, dar nu este nici acum complet vindecat.

Jandarmii care l-au agresat pe Ionuţ Şandru au fost identificaţi. Ministerul de Interne spune că îi va deferi Justiţiei. Tânărul a fost operat de mai multe ori şi nici acum nu este complet vindecat.

Jandarmul a fost identificat după imaginile surprinse de televiziunile care au filmat la acea vreme. Tânărul a fost bătut  în timpul protestelor din ianuarie 2012 de jandarmi. Piciorul drept i-a fost rupt în două.

Şeful Jadarmeriei Bucureşti, Eugen Meran, a fost demis, vineri, în urma abuzurilor comise de subalternii săi în urmă cu un an, în timpul protestelor din Piaţa Universităţii.

"Dl. general Meran a fost demis. Este pus la dispoziţie pentru că este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat atunci (la protestele de stradă din 2012 - n.r.). Am mai făcut câţiva paşi. În cursul zilei de mâine lămurim şi cu persoana care dădea cu bocancii ca un animal", a afirmat Radu Stroe, la plecarea de la MAI.

Eugen Meran, care are în prezent gradul de general de brigadă, se afla la conducerea Jandarmeriei Capitalei din noiembrie 2010, când l-a înlocuit pe Gavrilă Pop, notează Mediafax.

GALERIE FOTO - Un an de la protestele din Piața Universității

Articole recomandate

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?