Jandarmeria, ţinta ironiilor după un video '''fără logică". Tu ce crezi că au vrut să transmită?

 

Jandarmeria a devenit din nou ţina ironiilor şi glumelor, după un video clip postat pe reţelel de socializare. Este vorba de un videoclip postat de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sălaj. În filmare apar doi tineri, unul jandarm, celălalt civil, care se contazic în legătură cu o cifră formată pe asfalt din pietre. Unul spune că ar fi şase, celălalt, plasat de partea cealaltă, spune că e 9. Disputa este ''tranşată'' de o fetiţă care rearanjează pietrele pentru a scrie 100 şi îî îndeamnă să gândească româneşte.

Intenţiile neclare ale autorilor au fost rapid punctate online. Unele comentarii s-au referit la alegerea nefericită a cifrelor, 6 şi 9, mulţi nu au înţeles logică sau au criticat valoarea îndoielnică a '"creaţiei".

"Dintr-un unghi e gaz lacrimogen din celalalt e deodorant sau cum?" se întreabă un comentator. 

"Cam asta pare să fie nivelul la care ajunge matematica voastră. Nu vreți sa va faceți și voi treaba și sa lăsați producția de clipuri "inspirationale"? 10 august e greu de uitat! Sa va fie rușine!!!" a scris altul. 

"Scria perfect un ziar: sunteti ca sotul care isi bate nevasta si apoi cere respect. Sunteti efectiv puerili, veniti cu clipuri din astea să vă spălati ruşinea că ati bătut oameni nevinovati" sau "Doi ciudați se ceartă pe un 69 și îi împacă o copilă? Ce pervers a gândit asta?”sunt doar câteva dintre comentariile care au încins spaţiul virtual.

Potrivit jurnaliştilor de la Magazin Sălăjean, copleşiţi de comentariile negative, reprezentanţii Jandarmeriei au decis să le ascundă, dar au revenit când şi s-a atras atenţia că cenzurează. 

În urmă cu o lună, jandarmii sălăjenia au mai ajuns odată în presa naţională, după ce au publicat fotografii cu hoţi de lemne, în care este blurat şi chipul câinelui. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?