James Cameron’s Avatar: The Game, se lansează oficial în România

 
Avatar
Avatar

James Cameron's Avatar: The Game, chiar dacă are legături cu pelicula omonimă, are o poveste de sine stătătoare care se desfăşoară cu doi ani înaintea evenimentelor din film.

Ubisoft anunţă că lansarea oficială a jocului James Cameron’s Avatar: The Game va avea loc pe 12 decembrie în Româania.  

Ca jucător intri în jocul Avatar în uniforma unui specialist de comunicaţii militare care se numără printre puţinii norocoşi care pot participa la programul Avatar, desfăşurat pe planeta Pandora. Sub atenta supraveghere a corporaţiei RDA, care forează planeta străină căutând minereuri extrem de rare, vei învăţa să-ţi controlezi propriul avatar, o creatură hibridă rezultată din combinarea ADN-ului uman, cu ADN-ul speciei indigene.

Odată cu descoperirea planetei afli mai multe despre flora şi fauna planetei, despre indigenii Na’vi şi despre bătălia acestora pentru a salva planeta de la distrugere. Oferind două fire epice alternative te vei putea alia cu Na’vi pentru a le ajuta în quest-ul lor disperat, sau poţi să rămâi loial forţelor armate controlate de RDA.


Din 12 decembrie jucătorii vor putea alege de partea cui vor lupta. Jocul se va lansa în variantele pentru PC, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo Wii şi Nintendo DS.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?