Iulia Skripal, fiica spionului otrăvit, rupe tăcerea. Toate animalele din casă au murit

Iulia Skripal
Iulia Skripal

Iulia Skripal a venit cu o primă declarație după revenirea sa din stare de inconștiență, în care spune că incidentul din Salisbury este unul “confuz”.Iulia Skripal a anunțat că și-a revenit din comă acum o săptămână și cu fiecare zi se simte tot mai bine.

"Vă mulțumesc pentru interesul pe care la-ți arătat față de mine și pentru multele urări de însănătoșire pe care le primesc", a spus fiica fostului ofițer GRU, într-o declarație publicată pe site-ul oficial al poliției londoneze.

De asemenea, tânăra le-a mulțumit angajaților spitalului și locuitorilor din Salisbury, care, potrivit ei, i-au acordat ajutor atunci când ea și tatăl ei s-au pomenit în incapacitate de a acționa.

Tânără a calificat incidentul din Salisbury drept "unul confuz" și a rugat să fie respectată viața privată a familiei în perioada convalescenței, potrivit Sputnik.md.

Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britaniei a anunțat ieri că a pus-o la curent pe Iulia Skripal cu faptul că ambasada Federației Ruse de la Londra este disponibilă să-i acorde sprijin. Tânăra urmează să decidă dacă acceptă ajutorul diplomaților ruși. Deocamdată ea nu a oferit niciun răspuns.

Un motan şi doi porci de Guineea aparţinând fostului spion rus Seghei Skripal, otrăvit în Marea Britanie, au fost găsiţi morţi, a anunţat joi o purtătoare de cuvânt britanică, în urma unei întrebări despre soarta lor.

La o lună după otrăvirea lui Serghei Skripal şi a fiicei sale, Iulia, pe 4 martie la Salisbury, în sud-vestul Angliei, soarta animalelor domestice ale fostului spion a fost făcută publică.

"Atunci când un veterinar a putut să intre pe proprietatea" lui Seghjei Skripal, "doi porci de Guineea erau, din nefericire, morţi", a declarat joi pentru AFP o purtătoare de cuvânt a Ministerului britanic al Mediului, Alimentaţiei şi Afacerilor Rurale.

"Un motan a fost de asemenea găsit într-o stare gravă, iar un medic veterinar a luat decizia să eutanasieze animalul pentru a-i pune capăt suferinţelor", a declarat purtătoarea de cuvânt, potrivit news.ro. "Această decizie a fost luată în interesul animalului".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?