Îţi transpiră palmele foarte rău? Încearcă aceste remedii! Pot face minuni

 
 Priveşte-ţi atent palmele! Poţi află dacă suferi de cancer 
 Priveşte-ţi atent palmele! Poţi află dacă suferi de cancer 

Transpiraţia excesivă a palmelor este o afecţiune cu care se confruntă, în general, persoanele anxioase şi se poate accentua atunci când persoana în cauză experimentează stări de agitaţie, nervozitate sau alte emoţii puternice. În acelaşi timp, această afecţiune mai poate dezvălui şi alte probleme de sănătate.În termeni medicali, această afecţiune este cunoscută drept "hiperhidroză palmară”. Pe lângă aspectul emoţional, ea mai poate indica anumite carenţe de calciu şi fier. În plus, transpiraţia excesivă a palmelor ar putea indica şi probleme cu tiroida.

În cazul în care vorbim de stres emoţional, transpiraţia palmelor rezultatul faptului că trupul tău încearcă să-şi controleze temperatura (termoreglare). Dacă eşti agitat, speriat sau emoţionat, cauza este stimularea unui anumit tip de glandă sudoripară de către sistemul tău nervos (simpatic) de tip ”luptă sau fugi”.

În general, este o problemă destul de jenantă, din punct de vedere social, atunci când trebuie să interacţionezi cu diferite persoane şi să dai mâna cu ei, potrivit scientia.ro.

Există şi o serie de soluţii pentru transpiraţia palmelor:

  • Evită produsele de tip fast-food. O alimentaţie echilibrată contribuie la reducerea transpiraţiei
  • Nu consuma produse pe bază de iod şi alegele pe cele bogate în calciu şi fier
  • Foloseşte mereu şerveţele umede pentru a scăpa de transpiraţia nedorită şi a pune circulaţia sângelui în mişcare
  • Sucul de castravete este ideal pentru tine! Taie câteva felii subţiri de castravete şi aşază-le pe palmă, în timp ce te uiţi la un film
  • Dimineaţa şi seara, ţine-ţi palmele sub jet fierbinte de apă timp de 5 minute, iar apoi sub un jet de apă rece
  • Foloseşte ceai de salvie sau de muşeţel şi spală-te pe mâini cu el în fiecare seară


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?