Îţi plac migdalele? Nu vei mai mânca niciodată după ce afli acest lucru!

Migdalele, considerate adeseori a fi nuci, sunt de fapt semințe și sunt extrem de populare în bucătăriile din întreaga lume. Multă lume nu ştie însă migdalele sunt extrem de otrăvitoare dacă nu sunt preparate la o sursă de căldură. În general, migdalele amare trebuie să fie tratate pentru a elima otrava. Seminţele sunt pline de cianuri şi în multe ţări este ilegal să fie vândute până nu au fost procesate pentru a îndepărta otrava din aceste semințe.

Migdalele amare conţin cianidă (n.r. – sare toxică a acidului hidrocianic, care chiar miroase a migdale amare), care consumată în cantităţi mari este mortală. Această substanţă extrem de otrăvitoare se mai găseşte şi în sâmburii de caise şi mere

Un alt fapt interesant este următorul: Migdale sunt considerate a se număra printre primele plante cultivate, fiind menționate în Vechiul Testament.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?