Îşi dorea soţia şi fiica de 4 ani MOARTE. A tocmit criminalul, dar i-a scăpat un DETALIU FATAL. Şoc!

Îşi dorea soţia şi fiica de 4 ani MOARTE. A tocmit criminalul, dar i-a scăpat un DETALIU FATAL. Şoc!
Îşi dorea soţia şi fiica de 4 ani MOARTE. A tocmit criminalul, dar i-a scăpat un DETALIU FATAL. Şoc! Îşi dorea soţia şi fiica de 4 ani MOARTE. A tocmit criminalul, dar i-a scăpat un DETALIU FATAL. Şoc! Îşi dorea soţia şi fiica de 4 ani MOARTE. A tocmit criminalul, dar i-a scăpat un DETALIU FATAL. Şoc! Îşi dorea soţia şi fiica de 4 ani MOARTE. A tocmit criminalul, dar i-a scăpat un DETALIU FATAL. Şoc! Îşi dorea soţia şi fiica de 4 ani MOARTE. A tocmit criminalul, dar i-a scăpat un DETALIU FATAL. Şoc!

După ce a negociat uciderea soţiei, bărbatul a plusat: pentru un "bonus", criminalul trebuia să-i omoare şi fiica. Un detaliu i-a scăpat, însă, şi, din acel moment, lucrurile au luat o turnură neaşteptată...

Jeffery Lytle, un bărbat în vârstă de 42 de ani din Washington, este acuzat de tentativă de omor, după ce a angajat un asasin profesionist pentru a-i ucide soţia. Cei doi erau căsătoriţi de mai bine de 6 ani. Nici prin gând nu-i trecea soţiei sale, Rhoda Mee Funtanilla Lytle, că bărbatul plănuia asta în secret. Cei doi erau părinţii unei fetiţe de toată frumuseţea, în vârstă de 4 ani. Cum s-a aflat de intenţiile bărbatului? Ei bine, acesta a făcut o mare greşeală!

Planul lui Jeffrey era ca, după moartea soţiei, să încaseze asigurarea de viaţă - o sumă deloc de neglijat, 1 milion de dolari! Ar fi făcut-o fără nicio remuşcare!

La început, bărbatul a plănuit totul în cel mai mic secret. După ce a prins curaj, a tocmit un asasin profesionist şi i-a spus planul diabolic.

"Salut, Shayne! Cum o mai duci? Mai ţii minte că mi-ai spus că eşti dispus să mă ajuţi să-mi omor nevasta? Ghici ce! Îţi voi accepta oferta", i-a scris Jeffrey, într-un SMS.

Din acel moment, atras de "ofertă", asasinul a început un lung şir de SMS-uri cu acesta. Într-unul din ele, Jeffrey i-a spus că, dacă vrea să câştige şi mai mulţi bani, ar trebui să se gândească s-o ucidă şi pe fiica sa. Copila avea o asigurare de viaţă în valoare de 500.00 de dolari.

Ulterior, i-a sugerat că moartea celor două trebuie să pară un accident. Un alt scenariu implica o tentativă de jaf cu final "neaşteptat". Oricare dintre variante i-ar fi fost pe plac soţului.

În schimb, Shayne ar fi primit 50% din suma totală care ar fi revenit bărbatului, după moartea celor două.

Soarta a făcut ca bărbatul să trimită ultimul mesaj altui destinatar. Şi, ca pedeapsa să fie şi mai mare, cel care a primit SMS-ul era fostul său şef, Robert Alexander.

La început, Robert a crezut că este o glumă. Apoi, speriat, a sunat la Poliţie şi le-a povestit totul. Chiar dacă era o glumă, s-a gândit el, cineva tot trebuia să verifice...

N-a trecut mult şi Poliţia a reuşit să-l prindă, deşi a fost la un pas să le scape. Jeffery a susţinut, însă, că nu el a trimis SMS-ul fostului său şef. Mesajul, a spus acesta, era păstrat în folderul "Ciorne" şi cel mai probabil fiica sa l-a trimis, din greşeală, în timp ce se juca la telefonul lui.

Ba mai mult, acesta a susţinut că nu ştia că soţia sa avea asigurare de viaţă, însă minciuna a fost dată în vileag chiar de Rhoda Mee. Femeia a mai povestit poliţiştilor că, în ultima vreme, certurile porneau tot mai frecvent din cauza banilor.

Jeffery a fost acuzat de tentativă de omor şi, în prezent, se află în închisoare. Pe numele său a fost stabilită o cauţiune de un milion de dolari.

 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?