Isărescu: România trebuie să facă faţă avalanşei de rapoarte negative

 
Foto: bloomberg.com
Foto: bloomberg.com
Critici dure din partea guvernatorului BNR la adresa unui analist de la Royal Bank of Scotland.

Acesta a declarat într-un articol publicat pe site-ul Bloomberg că România face parte din grupul celor opt ţări est europene care au probleme în achitarea datoriilor sau chiar s-ar putea să înceteze plăţile după ce ani la rând s-au împrumutat în exces şi s-au îmbătat cu credit ieftin.

"Sunt sigur şi trebuie să vă spun public, cunoscând aceste rapoarte, cunoscând pe cel puţin jumătate din raportori, aceste bucăţi de hârtie, trebuie să le mai numesc încă o dată şi aşa, sunt făcute din alte bucăţi de hârtie, uneori, sau reflectă interese, alteori, dacă aş putea să îmi permit. L-am sunat pe un tânăr din acesta, nu am nimic cu tinereţea, am fost şi eu odată tânăr, dar săracul nici nu ştia bine pe unde e România", a spus Isărescu referindu-se la calitatea materialelor care se scriu despre economia României.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?