Ironia lui Cabral: Sigur, i-am luat locul lui Cătălin Măruță

 
Cabral 
Cabral 

Cabral va rămâne cu emisiunea "Ce spun românii" de la ora 18, motiv pentru care Cătălin Măruţă a fost mutat cu emisiunea mai devreme. Cabral a ţinut să facă câteva precizări în acest sens, după ce s-au spus vrute şi nevrute că i-ar fi luat locul lui Cătălin Măruţă. 

"Am primit câteva mesaje legate de faza asta și m-a pufnit râsul.

Nu, nu i-am luat locul. Nici n-aș putea să-i iau locul, ora, audiența sau altceva. El are publicul lui, formatul lui, stilul lui de a face treaba. Și cât timp e pe TV de atâția ani e clar că omul face ce i se cere așa cum trebuie.

Cred că genul ăsta de comparații și simplificări nu sunt decât niște răutăți inutile.

Eu am una dintre cele mai cuminți emisiuni din grilă, nu facem altceva decât să râdem. La noi nu se ceartă nimeni, oamenii își vorbesc frumos, încercăm să răspundem cuminți la niște întrebări (care uneori sunt serioase, alteori… mai tembele, așa).

Dacă în decursul ăsta se întâmplă să stârnim și niște hohote de râs… am reușit! :)

Deci, ca și concluzie… nimeni nu ia locul altcuiva.

Și ”Ce spun românii” începe de la 18:00, în fiecare zi, de luni și până vineri.", a scris Canral pe blogul lui. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?