Iranul a sărbătorit sâmbătă Ziua Armatei

 
Foto: http://www.romanialibera.ro/foto/107/106313/art_106313_1.jpg
Foto: http://www.romanialibera.ro/foto/107/106313/art_106313_1.jpg
Iranul a sărbătorit sâmbătă Ziua Armatei. Motiv pentru o desfăşurare impresionantă de forţe în capitala Teheran, unde a fost pregătit cel mai mare spectacol aerian din istoria ţării.

O sută patruzeci de aeronave din 13 tipuri diferite au fost aşteptate să împânzească cerul Teheranului sâmbătă. Mândria Forţelor Militare Iraniene este aşa numitul vehicul aerian fără pilot, pe scurt UAV, de producţie locală. Aparatul, care poate zbura fără echipaj la bord, a putut fi urmărit sâmbătă pentru prima dată de public în cadrul showului aerian.

Parada a fost completată de forţele terestre şi ele în număr foarte mare. Preşedintele Mahmoud Ahma-di-ne-jad a fost aşteptat să susţină un discurs peste mai puţin de o oră. În ajunul acestei sărbători comandantul Forţelor Armate Terestre a declarat că Iranul este gată să-şi extindă colaborările în domeniul militar cu ţările vecine în scopul promovării păcii şi stabilităţii în regiune.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?