Ipoteză şocantă: Cine îl proteja pe poliţistul pedofil

Politistul pedofil
Politistul pedofil

Ipoteză şocantă lansată de un jurnalist de la România Liberă cu privire la trecutul poliţistului pedofil! Atât el, cât şi Emanuel Vornicu, şeful său direct, erau oamenii de încredere ai lui Gabriel Oprea, pe vremea când acesta din urmă se afla în fruntea ministerului de Interne. 



,,Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea şi îl folosea pe Eugen Stan pe post de om de încredere, inclusiv de șofer personal. Pe Eugen Stan îl puteai găsi în majoritatea timpului în intersecțiile apropiate de sediul M.A.I., dirijând circulația. Când Oprea suna și anunța că "în 5 minute plecăm în direcția X”, Vornicu punea mâna pe telefon, îl suna pe Eugen Stan, care, din teren, organiza traseul Interesului Național. În seara morții lui Bogdan Gigină, se pare că scenariul acesta s-a aplicat întocmai", se arată într-o postare pe Facebook a ziaristului de la Romania Liberă.

 

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?