Ipoteză CUTREMURĂTOARE în cazul incendiului din Constanța în care au pierit o mamă și fetița sa

Incendiu la Constanta
Incendiu la Constanta

Ipoteză şocantă a anchetatorilor în cazul incendiului din Constanţa în care au pierit o mamă şi fetiţa ei în vârstă de doar un an şi jumătate. Toate probele, spun neoficial investigatorii în exclusivitate pentru Neptun TV, conduc spre faptul că femeia originară din Ucraina a fost cea care ar fi provocat totul, sătulă de traiul mizer pe care îl ducea. Doar fiica mai mare, o copilă de 4 ani, a fost salvată mulţumită intervenţiei eroice a unui vecin, care şi-a riscat viaţa ca să o scoată din apartamentul în flăcări.De 4 zile anchetatorii pun cap la cap probele ca să afle ce a provocat prăpădul de joi seara din apartamentul situat la etajul 1 într-un bloc din cartierul constănțean Kilometrul 4-5.

Una dintre variante este cutremurătoare. După ce au cercetat lucrurile arse, dar și trupurile neînsuflețite ale victimelor, mama și fiica de 1 an și jumătate, au ajuns să ia în calcul ipoteza că focul a fost pus intenționat. Incendiul este încadrat, în acest moment, de pompieri ca fiind „un act intenționat pentru ascunderea unei infracțiuni grave”.

Principalul suspect este, deși pare incredibil, mama despre care se crede că ar fi vrut să-și ia zilele și să le ducă cu ea pe lumea cealaltă și pe cele două copile. Ce faptă ar fi putut săvârși pentru a încerca apoi să-și ascundă urmele prin moarte, nimeni nu poate spune încă. Cert este că ușa metalică era încuiată pe interior deci prezența unui intrus criminal nu poate fi luată în calcul.

Nu doar probele criminalistice indică asta, ci și declarațiile martorilor din acea noapte care spun că mai întâi au observat fumul, apoi au auzit explozia și abia apoi au văzut focul. Apartamentul era intact, cu excepția sufrageriei unde au fost găsite victimele și unde s-a manifestat focul.

Mama era lângă ușa sufrageriei, fiica cea mică, în mijlocul camerei, ambele fără viață. Singura voce care s-a auzit a fost a fiicei de 4 ani, de altfel ea a supraviețuit mulțumită intervenției salvatoare a unui vecin curajos. Omul nu s-a gândit la viața sa, ci la cea a copilei al cărei glas stins l-a auzit.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?