Moment amuzant la Comisia pentru L. Justiției. Iordache, către Opoziție: ”Ziceți mă, și voi ceva”

 

Moment amuzant la Comisia pentru L. Justiției.  Într-un moment, Florin Iordache a spus către Opoziție: ”Ziceți mă, și voi ceva”

La Comisia pentru Legile  Justiției a fost și un moment amuzant. După ce Robert Cazanciuc, deputat PSD, a propus un amendament la eroarea judiciară, într-un momentde liniște, Florin Iordache a spus către Opoziție: ”Ziceți, mă, și voi ceva”. Ulterior, PNL a spus că nu are propuneri 

 Statutul Magistraților, prima lege a justiției, a ajuns joi în Comisia Iordache, și într-o ședință de o oră, a fost pusă în acord cu observațiile CCR, pentru  a stabili cadrul în care există eraore judiciară comisă de magistrați. Legea a fost aprobată cu 11 voturi pentru, 4 împotrivă.

Statutul Magistraților, legea 303, a ajuns pentru a treia oară în Comisia Iordache, după ce CCR a declarat neconstituțională eroarea judiciară a magistratului, așa cum era definită în lege, de Comisie. După ședința, deputatul PNL Ioan Cupșa a declarat că nu este exclusă o nouă sesizare, a patra, la Curtea Constituțională. Afirmația a fost întărită și de deputatul USR Stelian Ion. "Credem că această nouă definiție satisface, să nu te poți întoarce împotriva magistratului oricând", a declarat Iordache jurnaliștilor după ședință. El a admis și că cei de la PSD din comisie s-au reunit seara târziu pentru a lucra la aceste propuneri.

Statutul Magistraților a trecut de Comisia Iordache. Cum e redefinită eroarea judiciară

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?