Ion Țiriac, despre referendumul pentru familie: "Dacă faci la tine acasă..."

 
Ion Tiriac
Ion Tiriac

Ion Tiriac a venit in Romania si a votat la referendumul pentru familie, apoi si-a exprimat opinia.

Ion Tiriac a vorbit in urma cu putin timp.

"Este o treaba foarte simpla. Eu consider ca fiecare om poate face ce doreste, atat timp cat face la el acasa, dupa ce inchide poarta, usa si s-a terminat.

Dar ca sa schimbi o lege a naturii... Eu nu sunt de acord", a spus Ion Tiriac.

Confom datelor oficiale BEC, în prima zi a referendumului pentru familie, prezenţa la vot a fost de numai 5,72% din totalul de votanţi, ceea ce reprezintă un minim istoric.

Prezenţa la vot în România, astăzi, la ora 16:00, în a doua zi de Referendum, arată că doar 15,21 la sută din totalul de votanți s-a prezentat la urne.

Biroul Electoral Central (BEC) va mai transmite date referitoare la prezenţa la vot la orele 20:30, pentru ora 19:00, şi la 22:30, pentru ora 21:00.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jess
07 Oct 19:18
Ce rușine... mai aveți și curajul da va numiți jurnaliști când publicați astfel de nemernicii pe site-ul vostru. Când faci publicitate mesajelor homofobe ești homofob și tu! Iar intr-o așa zisă presă liberă și demnă de secolul in care trăim, acest fel de fițuici nu își au locul.

Dar mă rog, cum sunteți deja vânduți PSD-ului și alor nemernici, bănuiesc ca nu ar trebui sa ne mire chestia asta...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?