Ion Țiriac, desființat! ”Vrea sa fure si cu Dragnea. E și incult și agramat, dar e lacom”

 
Ion Ţiriac
Ion Ţiriac

După ce Darius Vâlcov a dezvăluit că Ion Țiriac a colaborat cu Guvernul în privința noilor măsuri economice, miliardarul a fost aspru criticat de brokerul fugar Cristian Sima.„Idiotul asta, dupa ce a furat cu Nastase, vrea sa fure si cu Dragnea si da sfaturi economice. Habar nu are de economie, e si incult si agramat dar e lacom, e poate cel mai lacom om pe care l-am intilnit personal.”, scrie Cristian Sima pe pagina sa de Facebook.

Reacția vine după dezvăluirile privind rolul lui Ion Țiriac în ordonanța fiscală adoptată de guvernul Vioricăi Dăncilă. 

Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, a recunoscut că s-a discutat cu Ion Ţiriac referitor la o parte dintre măsurile luate prin recenta Ordonanţa de Urgenţă care introduce mai multe modificări fiscale. 

Întrebat dacă a discutat unele măsuri din recenta OUG cu omul de afaceri Ion Ţiriac, Darius Vâlcov a răspuns: "Unele idei le-am discutat”.

Cu Țiriac s-a întâlnit și ministrul Educației Ecaterina Andronescu, potrivit Edupedu.ro. Asta în condițiile în care Ion Țiriac a declarat anterior că dorește să fie implicat în proiectul grădinițelor cu program sportiv, anunțat de guvern.

Este vorba despre grădinițele olimpice private cu ajutor de stat în valoare de câte 500.000 de euro de grădiniță, care vor primi gratuit doar maximum 8% dintre copii. În apilie, Țiriac declara pentru Digi24 că a cerut guvernului 500 de grădinițe, pentru a leface cum vrea el. 

„Actualul guvern o să facă 2000 de grădinițe. Eu am spus dați-mi și mie 500 din ele. Eu le fac fundație olimpică sau sportive. Și atunci le fac cu fundația Ţiriac sportive. Dar cu o singură condiție, să le fac cum vreau eu. Vreau ca aceste grădinițe să fie normale, copilul să stea o oră în clasă și două afară. Tăblița asta (tabletă) mi-a nenorocit generația care vine acum, aproape din toate punctele de vedere. Asta e din nou o treabă socială pe care aș face-o. Unde vezi în România pe cineva să îți dea voie să faci 500 de grădinițe diferite față de ce este acum. Și atunci dacă nimeni nu are curaj să facă asta sau să vorbească despre ele.“, spunea Țiriac în aprilie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?