Ion Iliescu: Băsescu, în euforia sa maladivă, poate să-şi închipuie că se bate şi cu Napoleon

 
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Fostul şef al statului îl atacă dur, într-o postare pe blogul personal, pe Traian Băsescu, pe care îl acuză că întreţine permanente scandaluri şi conflicte instituţionale.
Traian Băsescu a declarat sâmbătă, la Craiova, că adversarul său la prezidenţiale nu este Mircea Geoană, ci Ion Iliescu. Fostul preşedinte al României a intrat în joc şi nu a rămas fără replică, el răspunzându-i pe blogul personal actualului locatar de la Cotroceni.

"Domnul Traian Băsescu s-a lăudat la Craiova ca  el se află în competiţie electorală cu Ion Iliescu”. Îmi pare rău pentru dânsul, dar, nu mai are aceasta şansă. Altminteri, în euforia sa maladivă, poate să-şi închipuie orice, inclusiv că se află în competiţie chiar şi cu Napoleon Bonaparte!", scrie Ion Iliescu.


"Iar în ceea ce priveşte concepţia sa despre modernizare în general şi despre modernizarea statului în particular, ne-am lămurit suficient. Ne ajunge! Gata!", conchide Ion Iliescu.  

Fostul şef al statului nu a uitat de trădătorii din PSD, taxându-l pe Băsescu într-o altă postare pe blog: "Traian Băsescu şi-a început campania înaintând în grad generali, printre care şi trei dezertori din PSD. Onţanu, Oprea şi Iordănescu- ultimul- fiind un “nevinovat” într-ale politicii, dar dependent de Oprea. Comportarea lor e de-a dreptul impardonabilă".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?