Iohannis, un nou atac la Guvern: Măsurile PSD ne vor costa pe toți. Promisiunile, doar pe hârtie

 

Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa Guvernului. ”Promisiunile PSD au rămas doar pe hârtie”, a spus șeful statului, la o întâlnire cu mediul de afaceri.

Klaus Iohannis a precizat că Guvernul a făcut sute de modificări în Codul Fiscal care au afectat economia.

”PSD a neglijat total investițiile”, a afirmat Iohannis, adăugând ca nimic nu este mai periculos decât lipsa încrederii.

”Lipsa încrederii reducere investițiile. Guvernul actual este deplorabil. Măsurile PSD ne vor costa pe toți”, a mai spus acesta, explicând că Guvernele PSD au avut o singură grijă: justiția.

Șeful statului a mai spus că creștere economică este amăgitoare și că avem cea mai mare inflație din Uniunea Europeană. ”Vulnerabilitățile se adâncesc, plătim nota de plată a guvernării dezastruoase. Solicit Guvernului să ia rapid măsuri”, a mai spus acesta.

”România are nevoie mai mult decât oricând să revină la realism și la un dialog fundamentat pe echilibru în privința deciziilor de politică economică. În afaceri ca și în politică promisiliule trebuie să fie urmate de rezultate. Am văzut cu toții deja celebrul program de guvernare unde pe hârtie apar sute de kilometri de autostradă, investiții în școli, dar în fapt acestea au rămas doar promisiuni. În schimb, nu există în acel program de guvernare vreo referire la sutele de modificări din legislația fiscală care putem să spunem elegant că au afectat economia și au dat peste cap planurile de afaceri”, a detaliat Iohannis.

Președintele a afirmat că în Guvern s-au perindat persoane care au sacrificat dezvoltarea României pe termen lung și că își dorește ca deciziile guvernului să nu mai trateze mediul de afaceri ca pe un subiect pasiv obligat să se conformeze.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Daniel
12 Jun 14:20
Inaintasii si actualii guvernanti sunt incapabili sa proceseze in gandire ceva progresist. Inteleg doar interesele gastii.
Răspunde
0 0
Nelutu
12 Jun 11:06
Daca se ocupau de justitie,sasalaul era de mult in puscarie!
Răspunde
0 0
Groza
12 Jun 11:03
Programul de guvernare nu are acoperire:Investitiile :1.Autostrazile:Chisinau-Iasi-Tg.Mures,Sibiu-Pitesti,Comarnic-Brasov,Sibiu-Brasov,Bucuresti-Craiova-Turnu Severin-Caransebes,Suceava-Bacau-Bucuresti,cele incepute dar ne finalizate 2.Trei spitale regionale,si inca cinci.3.Trei stadioane moderne 4.Linie de metrou Bucuresti-Otopeni,5,Centura capitalei 6.Sosele rapide,samd.Acestea nu se vor realiza in urmatrii zece ani,cap coada.Sa nu mai amintim de infrastructura feroviara,reabilitare:scoli,spitale,samd.Prin PNDL (cca. 10 miliarde),in mediu rural:scoli,dispensare drumuri,samd.Furt ca in codru,ex;un drum trebuie sa aibe 4 straturi.Sunt cazuri cand se da un singur strat de bitum pe pamant.Nu sunt bani pentru investitii,ba mai mult s-a imprumutat pentru pensii si salarii cca.6 miliarde de euro.Mortalitatea infantila,delicventa juventila,sistemul sanitar,natalitatea,SIDA,tuberculoza,abandonul scolar,analfabetism,pedofelia,casatori intre minori,alcolism,droguri,violori,procreatie la 12-14 ani,orfelinate ca in lagare,abuzati,traficanti sexual,copii parasiti,samd.Si pe acesta directie daca pui osul in 15 ani vom ajunge la normalitate.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?