Un fost pesedist anunță cine va fi a doua propunere de premier a lui Iohannis

 
Cătălin Ivan
Cătălin Ivan

Fostul pesedist Cătălin Ivan, candidat la președinția României, spune că președintele Klaus Iohannis blochează numirea comisarului european din cauza intereselor străine.

Ivan a spus, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că pune pariu că nu va fi Orban cel care va ajunge premier, ci, eventual, Siegfried Mureșan.

„Klaus Iohannis blochează acum numirea comisarului dintr-un calcul foarte simplu, interesele străine îi spun că în momentul în care Klaus Iohannis are propriul guvern va numi un comisar agreat de cei din afară. Eu aș pune pariu că nu va fi Orban cel care va ajunge premier, ci eventual Siegfried Mureșan. Acesta este omul Germaniei la Bruxelles, nu omul României. În primul mandat am fost acolo, vă spun ca europarlamentar. Mureșan a venit de la Berlin, nu de la București, a fost neinspirat pus de Băsescu pe listă, probabil tot la cerința celor de acolo, a ajuns în Parlamentul European, a doua zi a fost numit purtător de cuvânt al PPE, cel mai mare grup politic din PE. Un om fără experiență, era clar că nu a fost pus de România.

Acest -Guvern al meu-, Guvernul lui Klaus Iohannis, e unul pus tot de afară. Interesele sunt ca în România să existe un guvern agreat de Germania, cu un comisar agreat de Germania, pentru că și la Bruxelles sunt jocuri de putere foarte multe. Cam acestea sunt interesele lui Klaus Iohannis. Toți ceilalți, dacă îi luăm rând pe rând, veți vedea că nu au legătură cu România, ci cu polițe care le au de plătit și frustrări din trecut. Astfel România intră în criză politică în plină campanie electorală. Vine iarna, iarna sunt multe probleme. Noi nu avem guvern, buget sau o majoritate care să dea un guvern”, a declarat Cătălin Ivan.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Razvan
18 Oct 07:34
Sa tragem o concluzie. Pentru orice PSD-ist este clar ca daca un om, oricare ar fi el, are relatii normale cu Germania si respectiv UE, ca sa nu mai spun daca este si apreciat de cancelariile straine atunci cu siguranta este un agent al acestora infiltrat la noi.
Daca PSD-istii ar intelege un lucru simplu poate ar fi benefic pentru ei, si anume ca nu poti fi apreciat sau stimat de cel pe care-l injuri, il desconsideri si la care te rățoiești cu fudulie de om prost. De cate ori PSD-ul prin oamenii lor nu s-au luat de UE, SUA si partenerii nostri occidentali? Ca sa nu mai vorbim de rapoartele GRECO si al Comisiei de la Venetia care sunt si astazi total ignorate.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?