Iohannis: E în regulă să existe ofiţeri acoperiţi în general. Nu m-am referit la politică sau presă

 
Iohannis: E în regulă să existe ofiţeri acoperiţi în general. Nu m-am referit la politică sau presă
Iohannis: E în regulă să existe ofiţeri acoperiţi în general. Nu m-am referit la politică sau presă

Klaus Iohannis precizează că răspunsul afirmativ pe care l-a dat luni într-un interviu pe subiectul ofiţerilor acoperiţi viza doar prima parte a întrebării, în sensul că "este în regulă" să existe în general şi că nu s-a referit "nicio clipă" la cazurile de ofiţeri acoperiţi din politică sau presă.

Iohannis a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, o serie de precizări "în urma interpretărilor date declaraţiilor" pe care le-a făcut în cursul acestei zile la interviurile Adevărul Live, referitoare la subiectul ofiţerilor acoperiţi.

"Am fost întrebat dacă eu consider că este bine să existe ofiţeri sub acoperire în general, şi de asemenea în viaţa politică şi în presă. Răspunsul meu afirmativ viza doar prima parte a întrebării, în sensul că este în regulă să existe ofiţeri acoperiţi în general. Nu m-am referit nicio clipă la cazurile de ofiţeri acoperiţi din politică sau presă. N-ar fi avut niciun sens să fac o astfel de consideraţie, în condiţiile în care, prin lege, personalului din servicii îi este interzis să se implice în viaţa politică", menţionează preşedintele PNL, potrivit mediafax.ro.


Întrebat, la Adevărul Live, dacă el crede că este normal ca serviciile de informaţii să aibă ofiţeri acoperiţi în presă în politică, Iohannis a răspuns: ”Da, eu cred că face parte din activitatea serviciilor şi nu cred că este vreo problemă. Eu, personal, consider că în servicii avem profesionişti foarte buni, dar nu cred că trebuie noi să le spunem cum să îşi facă treaba”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 -1
Spionii pot infiltarti in partide si in guverne,Willy Brandt a patit-o.Ce-i de facut ?
30 Sep 05:35
Dl C. spunea ca ii place lucrul bine facut de dl . I .K. De-ai , ca la proces, revin si arat ...Acoperitii sunt buni, daca nu sunt in politica si presa.In clanurile mafiote si in clanurile economice sunt infiltrati cei care trebuie sa descopere infractiuni.Cum poti descoperi ca un stat vrajmas a infiltrat in guvern sau in partide o cartita , daca nu ai un ofiter pein preajma sa-l urmareasca ? Si politicienii pot trada ? Asa ca expresia sa nu faca politica are alt sens , sa nu manipulezi pentru un partid sau o puternic al zilei !
Răspunde
9 -2
hmm . . .
30 Sep 03:50
Pana si blonda a sesizat ca meditatorul cu nsphe case da din el numai prostii uluitoare . Este o caricatura de politician .
Răspunde
7 -2
corect
30 Sep 04:14
1 A fost , este si va fi un POLITRUC . Atata il duce bibilica .
1 -3
Eugen
30 Sep 05:02
5 Două metode prin care ieși în față: 1. te ridici deasupra nivelului celuilalt fără să-l atingi, 2. stai pe loc în retardul tău și îți ponegrești concurența. Ori românul de rând e foarte fericit în mizeria care trăiește și nici nu are preocupări civilizatoare. De unde respect față de ceilalți dacă nici față de sine nu există? De unde că culeagă IQ?! ... dacă postacul de servici nu realizează că-și distruge viitorul, atât lui, cât și urmașilor săi.
14 -4
Nume*
29 Sep 20:48
Iohannis ciumegul mincinos iubitor de securisti : E în regulă să existe ofiţeri acoperiţi în general. Da m-am referit la politică sau presă sa fie bagati ,cam asta e cea ce ai zis pe real klaussmafiot werner, dar gusei -mafiotpost te tot astupa , si spun alceva dar , e lucru bine facut sa tot minti ,manipu....guseasca evident cu mult basismmm ,...ce pute jhoaniiisss -klausssssss
Răspunde
14 -6
Nume*
29 Sep 20:40
, Iohannis ciumegul mincinos iubitor de securisti : E în regulă să existe ofiţeri acoperiţi în general. Da m-am referit la politică sau presă sa fie bagati ,cam asta e cea ce aizis klaussmafiot werner, dar gusei -mafiotpost te tot astupa , si spun alceva dar , e lucru bine facut sa to tminti ,manipu....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?