Iohannis, atac la PSD și mesaj de încurajare pentru guvernul PNL

 
Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban la prima ședință de lucru a Guvernului
Foto: Facebook/Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban la prima ședință de lucru a Guvernului Foto: Facebook/Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban la prima ședință de lucru a Guvernului
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a revenit, miercuri, cu încurajările pentru noul Guvern, liberal, printr-un mesaj pe Facebook. Prezent la prima ședință oficială a guvernului Ludovic Orban, șeful statului nu a pierdut prilejul de a lansa mai multe atacuri la social-democrați, în plină campanie electorală, cu doar trei zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale.


„Noul guvern este hotărât să abordeze frontal problemele cu care se confruntă românii și să se implice pentru rezolvarea problemelor României, ceea ce este un act de mare curaj din partea PNL, care a preluat guvernarea cu un Executiv minoritar. În ultimii 30 de ani, România nu s-a dezvoltat mai mult și mai bine din cauza faptului că PSD s-a aflat la butoane. Foarte bine că s-a terminat acea perioadă de guvernări toxice pesediste care au dus atacuri sistematice asupra justiției, împotriva luptei anticorupție și asupra mediului de afaceri privat. Cabinetul Orban nu se teme de guvernare și are soluții, iar aceasta este o veste foarte bună pentru români”, scrie șeful statului pe Facebook după prima ședință oficială de guvern la care a participat. 

Cu doar trei zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, Iohannis nu a pierdut prilejul de a lansa mai multe atacuri la social-democrați și a invocat „moștenirea dezastruoasă” lăsată pentru guvernarea liberală.

Iohannis: „Pesediștii au golit finanțele publice înainte de plecare”

 



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Udrea
06 Nov 14:52
"Act de mare curaj" zice neghiobul asta de parcă eroii de la Revoluție ar fi fost niște fricosi.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?