Iohannis a dat cărțile pe față: "Sentimentul se numește frustrare politică"

 
Iohannis a dat cărțile pe față: "Sentimentul se numește frustrare politică"
Iohannis a dat cărțile pe față: "Sentimentul se numește frustrare politică"

Președintele Klaus Iohannis a recunoscut că uneori simte o frustrare politică pentru că nu poate schimba ceea ce consideră că nu merge bine.Întrebat la inaugurarea "Spaţiului 80east (optzecist) - Acasă în comunism” dacă are sentimentul că ar dori să schimbe ceva și nu are cum, Klaus Iohannis a răspuns: "Da, se întâmplă și sentimentul se numește frustrare politică, dar nu mă las descurajat".

Apoi a continuat: "Am intrat în politică având dorința de a schimba lucrurile. Sigur, de a le schimba în bine, cum am crezut eu că este bine și se pare că am fost relativ convingător și am ajuns aici. Au fost greutăți, nenumărate, dar ele fac viața interesantă".

Referitor la perioada comunistă, Klaus Iohannis a menționat: "Perspectiva mea nu a fost foarte diferită de perspectiva majorității. Pot să spun așa, simplu, cam toți i-am urât pe comuniști și comunismul, sigur, în afara celor care au fost un fel de șefi în comunism și care au avut avantaje și materiale și de alte natură și, de fapt... Ca și în ziua de astăzi, unii politicieni încearcă să folosească poziția politică pentru înavuțire personală. Așa au fost și atunci mulți. I-am urât. Și asta nu din cauză că sunt etnic german sau sas, ci din cauză că sunt român, cetățean român, evident".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?