Ce face ministrul Sportului înainte de posibila remaniere

 
Ioana Bran
Ioana Bran

Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului, care va fi foarte probabil remaniată în curând, se află în aceste zile la Ashgabat, Turkmenistan, a informat MTS.Ioana Bran este prezentă acolo, întrucât se desfășoară Campionatele Mondiale de haltere.

Competiția reunește peste 600 de sportivi din 88 de țări și are o importanță deosebită, fiind și concurs de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Prima zi cu sportivi români la Ashgabat, prima medalie pentru România la haltere

Prima zi cu sportivi români la Ashgabat a adus și prima medalie pentru România la actuala ediție a Mondialelor de haltere.

Cristina Iovu a obținut, astăzi, bronzul la categoria 55kg (stilul aruncat), după un concurs plin de tensiune și cu niște adversare asiatice extrem de puternice. În final, Cristina s-a clasat pe treapta a treia a podiumului mondial la aruncat, dar a obținut și o valoroasă clasare pe locul 4 în clasamentul general, conform MTS.

Tot astăzi a intrat în concurs și Elena Andrieș, la categoria 49 kg. Aceasta a avut o prestație remarcabilă și s-a clasat în final pe locul 5, fiind însă prima sportivă din Europa în clasamentul total.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?