IOANA BĂSESCU s-a CĂSĂTORIT în SECRET, în weekend. Cine e NOUL GINERE al preşedintelui Băsescu

 
Ioana Băsescu, alături de tatăl ei / Foto: MEDIAFAX
Ioana Băsescu, alături de tatăl ei / Foto: MEDIAFAX
Ioana Băsescu, alături de tatăl ei / Foto: MEDIAFAX Ioana Băsescu

CĂSĂTORIE IOANA BĂSESCU. IOANA BĂSESCU fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop, ceremonia civilă având loc duminică la Primăria Azuga, în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor.

Ioana Băsescu s-a căsătorit în secret, duminică. Evenimentul a avut loc în oraşul montan Azuga. - See more at: http://www.b365.ro/ioana-basescu-s-a-casatorit-in-secret_209145.html#sthash.lStw0OtC.dpuf


CĂSĂTORIE IOANA BĂSESCU. IOANA BĂSESCU şi avocatul Radu Pricop s-au căsătorit la Primăria din Azuga, duminică dimineaţă, iar la ceremonie au luat parte preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, părinţii lui Radu Pricop şi naşii celor doi.

Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat, luni, corespondentului Mediafax că după căsătorie fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie.

Potrivit primarului oraşului Azuga, Constantin Samson, care a oficiat cununia civilă a celor doi, niciunul dintre ei nu are domiciliul în Azuga, însă au avut posibilitatea, conform legii, de a depune o cerere cu 15 zile înainte şi de a se căsători la Azuga.

Naşii celor doi sunt Raluca şi Dumitru Bucur.

"Nu este primul cuplu care nu e din Azuga şi care se căsătoreşte aici", a adăugat primarul oraşului.

 CĂSĂTORIE IOANA BĂSESCU. După numai şase luni de relaţie, IOANA BĂSESCU a fost cerută de soţie de iubitul său, Radu Petru Pricop. Avocatul i-a dăruit fiicei preşedintelui inelul de logodnă chiar în seara de Crăciun 2013, iar nunta era programată în vara 2014.

Viitorul ginere al lui Traian Băsescu a plănuit momentul în cel mai mic detaliu, iar atunci cînd a simţit că este momentul, a cerut-o de soţie pe IOANA BĂSESCU. Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, se pare ca aceasta a acceptat încântată propunerea, iar nunta va avea loc anul viitor, în vară.

Radu Petru Pricop este un bun prieten al Elenei Basescu, dar şi al soţului acesteia, Bogdan Ionescu. Are 35 de ani şi este asociat al unui cabinet de avocatură. Noul soţ al IOANEI BĂSESCU locuieste într-o zona de lux a Capitalei şi conduce maşini de sute de mii de euro: un Mercedes SL 63 AMG, în valoare de 150 de mii de euro şi un Maserati, ce sare de 100.000.

Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureştiului la acea vreme.

A doua relaţie serioasă a Ioanei Băsescu a fost cu un om de afaceri din domeniul divertismentului, de care s-a despărţit la începutul anului 2013, mai scrie presa.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

2 0
George
03 Jun 09:35
Daca s-a casatorit in secret daca era asa secret precum se spune cum de au aflat jurnalistii astia de rahat? Adevarul e ca nu a fost secret, dar asa da mai bine la titlul asta imbecil. Ca sa dea fraierii click.
Răspunde
7 -2
MIKI
02 Jun 19:47
IOANA BĂSESCU DE NANA s-a CĂSĂTORIT în SECRET, în weekend. Cine e NOUL GINERE al preşedintelui Demis Băsescu:un hot -mafiot de terenuri !misuna de mafioti in fam. demisului,.....!!!!!!!!!!!!!!!
Răspunde
7 -2
MIKI
02 Jun 19:45
IOANA BĂSESCU DE NANA s-a CĂSĂTORIT în SECRET, în weekend. Cine e NOUL GINERE al preşedintelui Demis Băsescu:un hot -mafiot de terenuri !misuna de mafioti in fam. demisului,.....!!!!!!!!!!!!!!!
Răspunde
5 -5
Scuiparu
02 Jun 16:11
Le doresc fix ce imi doresc si ei mie. Adica MOARTE IN CHINURI.
Răspunde
2 -8
@scuiparu
02 Jun 17:30
2 M. A. R. S - IN P. I. X. D. A M. A-T. I. I, VARANIST M. A. F. I. O. T. din camarila varanisto-pesedista organizatoare de ASASINATE la comanda!!!!

Ia-ti si j. a. v. r. e. l. e varanisto-pesediste spalate la creier , ca e loc mult acolo la pirnaie langa Nastase p. o. p. o. n. a. r. u. l manipulanti la ghena ..mare l i n g a t o r de b u c i ale varanului turnator... esti un d o b i t o k...!!!
5 -1
Niciolae Ceausescu
02 Jun 15:13
@Emil
- tovarăşu'
- cât faci pe posting?
Răspunde
2 -6
CRESCENT - ICA
02 Jun 17:38
8 famiglia pesedistilor organizatori de asasinate la comanda si de amenintari cu asasinarea reciproca, spagatistul cu pene-n f u n d Badea si alti angajati ai varanului devalizator de tara, explica cel mai bine de ce nu trebuie votat plagiatorul si ciuma rosie:

h t t p s://www.youtube.com/watch?v=_W2MRsmnx7w


Milioanele de r e t a r d a t i privitori la haznalele 1-2-3, trebuie sa tina cont de parerile santajistilor angajati la varanului turnator
10 -5
MIKI
02 Jun 13:58
IOANA BĂSESCU DE NANA s-a CĂSĂTORIT în SECRET, în weekend. Cine e NOUL GINERE al preşedintelui Demis Băsescu:un hot -mafiot de terenuri !misuna de mafioti in fam. demisului,.....!!!!!!!!!!!!!!!
Răspunde
3 -8
Emil
02 Jun 14:21
13 Preşedintele a câştigat, prin alegeri, un mandat de cinci ani, indiferent dacă se bucură de susţinerea majorităţii alegătorilor pe toată durata mandatului sau nu.
Infractorii din Parlament au dat o lovitură de stat pentru a scăpa de puşcărie.
Preşedintele nu a încălcat în niciun fel Constituţia, deci nu putea fi suspendat şi nici nu putea fi organizat un referendum pe această temă.
Referendumul a fost masiv fraudat cu cel puţin trei milioane de voturi.
La referendum nu se punea problema dacă alegătorii s-au săturat de Preşedinte, ci doar dacă acesta a încălcat grav constituţia.
Cei care au votat DA trebuiau sa precizeze si ce articole din constitutie ar fi incalcat Presedintele. Voturile celor care nu ar fi stiut ce sa scrie sau ar fi scris timpenii, trebuiau anulate. In acest caz, ar fi ramas ZERO voturi valabil exprimate pentru DA.
Ai fost indobitocit de minciunile, calomniile, dezinformarile, intoxicarile, inscenarile si manipularile banditilor din USL si de la televiziunile infractorilor Felix, SOV, Ghita si DDD.
Presedintele a salvat tara de la faliment, de la dezastru, de la colaps economic, de la incetare de plati.
Presedintele a scos tara din recesiune si a readus-o pe crestere economica.
Presedintele a limitat, a atenuat si a redus la minimum posibil, efectele crizei economice mondiale, asupra tarii.
Presedintele a declansat si a sustinut lupta impotriva coruptiei.
Ca sa scape de puscarie, cei mai mari hoti, cei mai mari corupti, cei mai mari infractori, cei mai mari banditi si cele mai mari likele s-au coalizat impotriva Presedintelui si au declansat o campanie mizerabila de dezinformare si manipulare a retardatilor.
Presedintele a ramas acum sigurul sprijin al democratiei si al statului de drept
Presedintele trebuie sa fie sustinut de toata lumea in lupta impotriva coruptiei, in lupta impotriva mafiei
6 -3
Emil
02 Jun 19:51
4 Sunt disperati stapinii tai mafioti din PMPSECU-refulati ,esapati Gropari Romaniei .
Stiu ca vor intra curind la puscarie.
Nu vor scapa.
Degeaba platesc imbecili ,cum e multinikul -basit emil-ciumegul ,care sa scrie de mii de ori aceleasi minciuni, aceleasi calomnii, aceleasi magarii, aceleasi aberatii.
Blestemele se vor lipi inmiit impotriva ta multinik !!!
Ai fost indobitocit de minciunile, calomniile, dezinformarile, intoxicarile, inscenarile si manipularile guseilor ,si a Laberilor de la 1 Presedintele DEMIS a ingropat tara la dezastru, la colaps economic, la datori enorme Presedintele demis a ingropat tara pe multi ani Presedintele demis a intretinut coruptiea cu mafioti lui pedelaci.
Ca sa scape de puscarie, cei mai mari hoti, cei mai mari corupti, cei mai mari infractori, cei mai mari banditi si cele mai mari lichele s-au ascuns in pantaloni demisului Presedintelui demis a declansat o campanie mizerabila de dezinformare si manipulare a persoanelor cu un IQ foarte redus.
Presedintele demis a ramas acum singur , Presedintele demis trebuie sa ajunga acolo unde este locu la haznaua istoriei ca o pagina neagra a Romaniei , epoca lui de mafiot a apus , scapam de genocidul demis Base Dictatorul cel mai urit din Romania ,In Pustie cu penalul mosier !!!DEMISUL E CLACAT ! E SPART! DEMISUL E END!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ESTI TERMINAT MAFIOT HOIT!! CIUMEG TE ROADE ??!! E CLAR TE MANINCA LA CREIER < HA ..HA >>> HA ,...HA ,.. HA,HA ... MUNCESTE HOITULE SEC_MAFIOT BASIT! HOIT ESTI IN HAZNA! HA ..HA ..HA.. HA ..!!!!!!!!!!!!!!VAD CA VOMITI PE TASTE ! , ......
3 -1
Mircea Groza
02 Jun 13:35
Gratularea mirilor se face dupa simpati.Cu cat trimiti mai multe adjectiva cu atat esti mai col.
Răspunde
5 -5
casa de piatra (ocna)
02 Jun 12:52
Si naş le-a fost Cioaba? Sau Bercea, prin reprezentanţi?
Răspunde
10 -2
Niciolae Ceausescu
02 Jun 11:16
@MIKI
- linia parentală s-a pierdut deja cu cele 2 fiice
- superbe, inteligente, cu un caracter deosebit
- EBA superbă a făcut o fetiţă
- deci nici linia 3 nu mai ţine
- ce este ciudat este că cele 2 prsonaje superbe (fetele lui băşe)
- nu renunţă la numele de familie a marinarului

- voi re-posta acest mesaj pana va fi publica
Răspunde
6 -5
brandul national
02 Jun 11:31
3 Pai cum sa renunte la nume? Ca fara "basescu" in coada se confuzeaza Kovesi si le baga la parnaie.
11 -5
MIKI
02 Jun 11:15
IOANA BĂSESCU DE NANA s-a CĂSĂTORIT în SECRET, în weekend. Cine e NOUL GINERE al preşedintelui Demis Băsescu:un hot -mafiot de terenuri !misuna de mafioti in fam. demisului,.....!!!!!!!!!!!!!!!
Răspunde
9 -2
sughaciul EMIL -MULTINIK
02 Jun 13:43
8 multinik popular secu dement, usca-ti-ar D-zeu mana.. cu care ai scris... leac medici sa nu-ti gaseasca .. pupincurist de dictator betiv penal asupritor de romani....popular secu dement !--------manipu...parsiv ca demisu total!uUn mare sughi dement ca demis ,care va disparea in hazna ca tine hoit! Sa crezi ca te las hoit!!???
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?