Ioan Mircea Pașcu: ”România va avea un comisar pentru portofoliul de ”apărare comună europeană””

 

Portofoliul comisarului Uniunii Europene pentru România e cel de ”apărare comună europeană”.

Ioan Mircea Pașcu, un politician cu vechime în PSD și cu experiență în Parlamentul European, a declarat, în exclusivitate la Realitatea TV, în emisiunea moderată de Octavian Hoandră, că portofoliul comisarului UE pentru România e cel de apărare comună europeană.

”Din informațiile mele, nu pot să spun dacă lucrurile sunt reale, statele au primit deja portofoliile. Pot să vă spun că se pare că e vorba de domeniul Apărării. Apărării Uniunii Europene. E vorba de un post nou de comisar care urmează să se creeze pe baza faptului că s-a votat în Parlament în ultima sesiune din Parlamentul trecut fondul european de dezvoltare care trebuie administrat și asta ar însemna o poziție extrem de importantă. Asta, se pare, a fost oferită României și noi ar trebui să dăm un răspuns.

Dacă sunt și alte socoteli la mijloc, o să vedem ce se întâmplă cu această ofertă. Sperăm că această ofertă nu va fi sacrificată pentru interese mai mult sau mai puțin mărunte”, a declarat Ioan Mircea Pașcu, în exclusivitate pentru Realitatea TV.

Cozmin Gușă, despre portofoliul de comisar european: ”Ne trebuie un profesionist al Apărării”Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?