Ioan Gyuri Pascu, Pacifica şi Leo Iorga au concertat la Casa de Cultură a Studenţilor

 
Foto: ioangyuripascu.ro
Foto: ioangyuripascu.ro
Ioan Gyuri Pascu, Pacifica şi Leo Iorga au susţinut, vineri seară, un concert live la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti (CCS). Concertul a început la 19.30 şi intrarea a fost liberă.
Spectacolul s-a anunţat unul memorabil. Leo Iorga a cântat unele dintre hit-urile lui din perioada Compact 1988-1996, iar Gyuri Pascu - nelipsitele blues-uri şi balade. Cei doi au interpretat şi cover-uri adaptate de ei, acompaniaţi de muzicienii de la Pacifica: Vladi Cnejevici,Teo Boar, Marian "Lacke" Mihăilescu şi Cristi Iorga.

Sâmbătă, la ora 20, în sala Pod de la CCS Bucureşti, s-a jucat "Transcedental", piesă în regia lui Cristi Balint, după texte de Dino Buzatti şi Charles Dickens.


În plus, astăzi la ora 20, poate fi văzută "Alice, o piesă neterminată", în regia lui Petru Ionescu. Este vorba despre un one-woman show în interpreatrea Silviei Codreanu. Spectacolul este o adaptare după piesa "Călătorii cu Alice", de Iosif Naghiu.

Toate spectacolele au intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?