Inventivitate fără margini. Șobolani cusuți pe burtă, găsiţi lângă penitenciare

 

Inventivitatea deținuților pare să fie fără margini și desprinsă din scenarii de filme polițiste. Într-un penitenciar din Marea Britanie, dețnuții au folosit șobolani pentru a transporta droguri, telefoane mobile sau cartele SIM.Infractorii au descoperit o nouă metodă prin care le pot da deținuților droguri sau telefoane mobile.

Trei rozătoare au fost descoperite cusute pe stomac, lângă gardul unui penitenciar din Marea Britanie, potrivit Mirror

Când le-au deschis, autoritățile au descoperit cu stupoare că înăuntru se aflau cinci telefoane mobile și încărcătoare, trei cartele SIM și droguri.

„Acest lucru arată până unde pot merge criminalii pentru a introduce droguri în închisoare, dar și efortul pe care noi trebuie să îl depunem pentru a spori securitatea în penitenciar”, a declarat Roy Stewart, secretar de stat în Ministerul Justiției.

Ministerul Justiției a confirmat incidentul și a spus că șobolanii au fost aruncați peste gard de infractori organizați, care sunt în legătură cu cei din închisoare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?