Invazia unor târâtoare canibale pune autoritățile în dificultate! Specia mănâncă ORICE!

 
Limacşii sunt combătuţi cu dificultate
Limacşii sunt combătuţi cu dificultate
FOTO: jaederfeldt.com

O invazie de limacşi uriaşi spanioli amenință Marea Britanie, potrivit zooland.ro.

Aceşti limacşi canibali – denumire de altfel corectă, dat fiind faptul că mănâncă orice, de la plante până la excremente şi chiar limacşi – măsoară până la 15 cm lungime şi depun până la 400 de ouă pe an.

Îngrijorătoare nu este întocmai lungimea acestor limacşi (care în mod normal măsoară până la 12 cm), ci capacitatea lor de reproducere extrem de mare. Aceştia depun până la 400 de ouă pe an, dar şi mai periculos este faptul că, în cazul în care ei se vor împerechea cu speciile autohtone, din Marea Britanie, urmaşii lor vor fi mai rezistenţi la frigul de pe acest teritoriu, păstrându-şi apetitul devastator.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
Ernest Pap
11 Sep 14:43
Autorul articolului , scriu cu majuscule , ESTE UN TÂMPIT . CANIBAL este o fiinţă care se hrăneşte cu fiinţe de aceeaşi specie . Limacsul de care este vorba ar fi canibal dacă ar mânca limacşi . Dacă , aşa cum scrie în articol , limacşii ăştia mănâncă orice înseamnă în termeni ştiinţifici că sunt O M N I V O R I . Autorul consultă DEX-ul înainte de a scrie prostii.
Răspunde
0 0
11 Sep 12:04
Ce gust au? O_o ......................................................
Răspunde
3 0
Che Lu
11 Sep 11:52
Or fi, dar tot sarea le vine raid de hac.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?