INUNDAŢIILE SE ÎNTORC ÎN INSULE. Valuri URIAŞE în zona de ţărm

 
Marea Britanie se pregăteşte pentru o nouă serie de inundaţii
Marea Britanie se pregăteşte pentru o nouă serie de inundaţii

Britanicii se pregătesc de inundaţii. Din cauza fluxului, nivelul Oceanului a crescut periculos în zona de ţărm şi a dus la apariţia unor valuri uriaşe. Ministrul Mediului de la Londra a avertizat populaţia că urmează şi alte fenomene meteo periculoase.

Vântul a antrenat formarea de valuri puternice pe coastele sud-vestice ale Angliei. Apa a înaintat pe străzi, iar în peisaj îşi vor face loc şi precipitaţiile abundente. Guvernul britanic a transmis autorităţilor şi cetăţenilor să se pregătească de inundaţii.

"Ne aşteptăm la inundaţii periculoase. Urmăriţi avertizările emise de autorităţile locale şi de serviciile de urgenţă şi luaţi măsuri în consecinţă", a spus Owen Paterson, ministrul britanic al Mediului.


Companiile de electricitate au sfătuit populaţia să-şi facă rezerve de baterii şi combustibil pentru generatoare în cazul în care vor exista perturbări în alimentarea cu energie. Şi pe ţărmul de vest al Franţei, în nordul Spaniei şi vestul Portugaliei sunt în vigoare avertizări de vânt puternic şi inundaţii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?