Inundaţii de proporții în judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud

 
A fost potop în Suceava. Drum naţional blocat din cauza inundaţiilor  DEZASTRU în Hunedoara: imagini dramatice, o femeie a fost luată de viitură 

Inundaţii în judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud, unde zeci de gospodării au fost acoperite de ape. Mai multe drumuri au fost afectate, iar zeci de oameni au fost evacuaţi. Angajații de la ISU au primit peste o sută de apeluri la 112, de la oameni care le cereau ajutorulJudeţul Mureş a fost afectat de inundaţii, iar în localităţile Brâncovenești și Morăreni a fost prăpăd. Apa a intrat în zecid e gospodării. Şi trei drumuri naţionale au fost inundate. Pompierii au intervenit şi în alte localităţi pentru a limita pagubele provocate de șuvoaiele de apă. 


Şi în Bitriţa- Năsăud, zeci de locuințe, dar și o școală generală au fost inundate. Peste 30 de persoane au fost evacuate de pompieri, după ce casele le-au fost înconjurate de ape. La numărul unic de urgenţă au fost înregistrate peste 100 de apeluri, iar cele mai mari probleme au fost în localitățile Dumitra și Budacu de Jos.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?