Într-o școală din Capitală, copiii au confecționat singuri mărțișoare

 

Primăvara bate la ușă, iar cei mai încântați de venirea ei sunt florarii care ajung să vândă milioane de fire în aceste zile. Dacă într-o zi normală, într-o florărie se vând în jur de 1.000 de trandafiri, de 1 martie se dau de cinci ori mai mulți. Nici tradiționalele mărțișoare nu au fost uitate. Într-o școală din Capitală, copiii le-au confecționat singuri și le-au scos la vânzare, a relatat Realitatea TV.Dacă vreți să vă impresionați iubita, soția sau mama, cu un astfel de buchet parfumat nu dați greș. Specialiștii mizează anul acesta pe flori albe și egalben care aduc lumină și căldură după perioada întunecată a iernii. Cum primăvara înseamnă renaștere, puteți miza și pe florile de sezon.

Pregătirile pentru prima zi a primăverii încep cu două săptămâni înainte. Florile sunt aduse din Kenia, Columbia, Ecuador și Olanda. Florarii muncesc inclusiv noaptea pentru a pregăti cele mai frumoase aranjamente. Și este de înțeles, de vreme ce într-o zi de sărbătoare vând în jur de 5 mii de fire de trandafiri față de o mie într-o zi normală. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?