Internetul, luat cu asalt de o nouă modă. "Tunelul Toblerone", tentaţia verii. Dezmăţ total!

 
Internetul, luat cu asalt de o nouă modă. "Tunelul Toblerone", tentaţia verii. Dezmăţ total!
Internetul, luat cu asalt de o nouă modă. "Tunelul Toblerone", tentaţia verii. Dezmăţ total!
Internetul, luat cu asalt de o nouă modă. "Tunelul Toblerone", tentaţia verii. Dezmăţ total! Internetul, luat cu asalt de o nouă modă. "Tunelul Toblerone", tentaţia verii. Dezmăţ total! Internetul, luat cu asalt de o nouă modă. "Tunelul Toblerone", tentaţia verii. Dezmăţ total!

Un nou trend ia cu asalt reţelele de socializare. "Delicios!", spun unii, însă alţii se arată "uşor dezgustaţi". Până la urmă, este şi asta o modă şi nu te poţi pune cu ea...Reţelele de socializare au început să fie luate cu asalt de tinere, şi nu numai, care aleg să-şi dezvăluie goliciunea într-un mare fel! Îmbrăcate sumar, unele doar în slipi sau în lenjerie intimă, acestea pozează cu spatele la cameră, lăsând la vedere "tunelul Toblerone".

Dacă vă întrebaţi ce este acest tunel minune, ei bine, voi aţi vrut-o! Tunelul se formează la îmbinarea coapselor şi trebuie să aibă forma unui triunghi. Da, un triunghi în care să încapă o tabletă de Toblerone. Asta în cazul în care cineva chiar ar vrea să îndese una în acele zone... Nu ştim câţi doritori sunt, dar se vede clar că numărul tinerelor dispuse să-şi etaleze un asemenea "talent" este în creştere.


Şi ce "talent"! Analizaţi-l în voie în GALERIA FOTO ataşată acestui articol!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
io dixit
27 May 21:14
no coment ;-)
"...unele doar în slipi..."
dex online - SLIP, slipuri, s. n. 1. Chiloți de baie foarte scurți.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?