Instanta a decis soarta finală a echipei RAPID

 
Rapidul, în insolvenţă
Rapidul, în insolvenţă

Avocaţii Rapidului s-au adresat instanţei greşite, la Tribunalul Bucureşti, în loc de Curtea de Apel, judecătoarea a decis azi să îşi decline competenţa. În aceste condiţii, Rapid rămâne în faliment şi sunt şanse aproape 0 să mai poată intra în Liga 1.

La Tribunalul Bucureşti trebuia să existe astăzi o şedinţă publică în care să aflăm argumentele concrete cu care Rapid speră să poată suspenda efectele sentinţei de faliment luate pe 13 iunie, scrie digisport.ro.

Nu a fost vorba de aşa ceva, pentru că în astfel de cazuri este doar o aşa numită Cameră de Consiliu la care participă doar judecătoarea şi grefiera. În cazul Rapidului, azi a analizat ordonanţa preşedinţială depusă de Rapid, plus celelalte acte depuse la dosar, între care şi hârtia primită de la LPF prin care se certifică faptul că doar din drepturile TV clubul va primi 1,6 milioane de euro.

Oficialii Rapidului speră că vor avea câştig de cauză tocmai datorită acestui act.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?