Inspecţia Judiciară a deschis o anchetă la DNA Ploieşti

Inspecția Judiciară începe controlul la Parchetul General pe 4 septembrie
Inspecția Judiciară începe controlul la Parchetul General pe 4 septembrie

Inspecţia Judiciară a anunţat, vineri, că s-a autosesizat după apariţia în spaţiul public a unor informaţii despre posibili nereguli în activitatea profesională şi conduita unor procurori de la DNA Ploieşt, se spune într-un comunicat al instituţiei.Potrivit documentului, se fac verificări prealabile pentru a se stabili dacă există indicii în legătură cu săvârşirea unor abateri disciplinare.

“În prezent, o echipă de inspectori judiciari de la Direcţia de inspecţie judiciară pentru procurori efectuează verificări prealabile, în conformitate cu dispoziţiile art. 45 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările ulterioare, pentru a se stabili dacă există indicii în legătură cu săvârşirea unor abateri disciplinare. Asigurăm opinia publică, pe această cale, că Inspecţia Judiciară va gestiona cu profesionalism, obiectivitate şi celeritate aspectele sesizate, cu respectarea tuturor garanţiilor procedurale”, se menţionează în comunicat.

În comunicatul Inspecţiei Judiciare se mai spune că instituţia va gestiona cu profesionalism, obiectivitate şi celeritate aspectele sesizate, cu respectarea tuturor garanţiilor procedurale.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?